CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

luni, 20 octombrie 2008

De maine gata cu Coca Cola sau Pepsi...sau sucuri...sau aproape orice.

Cât de UTILE sunt CocaCola si Pepsi?

La curatarea toaletei:
Turnati o cana de Coca-Cola în vasul de toaleta. Lasati o ora apoi trageti apa. Acidul citric din Coca Cola îndeparteaza petele de pe portelan.
Pentru a indeparta rugina de pe barele cromate ale masinii frecati bara cu o bucata de folie de aluminiu, inmuiata in Coca Cola

Pentru a curata coroziunea de pe terminalele bateriilor de masina:
Turnati o cana de CocaCola pe terminale pentru a îndeparta coroziunea.
Pentru a slabi un surub ruginit aplicati o carpa inmuiata in Coca Cola pe surubul ruginit si lasati cateva minute

Pentru a îndeparta petele de grasime de pe haine :
Turnati o cana de CocaCola într-o masina de spalat cu rufe care au pete de grasime, adaugati detergent si lasati sa se desfasoare un ciclu de spalare regulat. CocaCola sau Pepsi va ajuta la îndepartarea petelor.
De asemenea va curata murdaria depusa pe parbrizul masinii

SI NOI BEM ASTA!!! DESIGUR, PENTRU A NE CURATA ORGANISMUL. LA URMA URMEI PLATIM PENTRU ELE…

Pentru informarea voastra…
PH-ul mediu al bauturilor racoritoare, ca de exemplu Coke & Pepsi este 3.4.
Acest grad de aciditate este suficient de puternic ca sa dizolve oasele si dintii!
Corpul uman înceteaza sa mai genereze tesut osos în jurul vârstei de 30 de ani.
Dupa aceasta vârsta oasele se dizolva an de an eliminându-se prin urina, în functie de gradul de aciditate al hranei ingerate.
Toti compusii de calciu dizolvati se aduna în artere, vene, piele, tesuturi si organe, ceea ce afecteaza functionarea rinichilor si duce la formarea de calculi renali (pietre).
Bauturile racoritoare nu au nici un fel de valoare nutritiva (în ce priveste vitamine si minerale)
Au însa continut ridicat de zahar, aciditate mare si multe elemente adaugate, cum ar fi colorantii si conservantii.
Unor oameni le place sa bea bauturi racoritoare reci dupa fiecare masa… Ghiciti ce se întâmpla!?

Care este impactul?
Corpul nostru are o temperatura optima de 370 pentru functionarea enzimelor digestive.
Temperatura bauturilor racoritoare reci este mult sub 37, uneori chiar foarte aproape de 0. Aceasta scade eficienta enzimelor si streseaza sistemul digestiv, facând sa se digere mai putina hrana.
Hrana nedigerata fermenteaza. Hrana fermentata produce miros urât al gurii, gaze, carii si formeaza toxine care se absorb în intestine, trec în sânge si ajung în tot corpul.
Aceasta raspândire de toxine poate cauza numeroase boli.

Câteva exemple
Cu ceva timp în urma a avut loc o competitie la Universitatea din Delhi, cu tema “Cine poate sa bea cea mai multa CocaCola?”
“Câstigatorul” a baut 8 sticle si a murit pe loc din cauza cantitatii mari de dioxid de carbon în sânge si a unei insuficiente cantitati de oxigen.
De atunci, directorul a interzis toate bauturile racoritoare în cantina universitatii.
Cineva a pus un dinte intr-o sticla de Pepsi si in 10 zile n-a mai fost nici urma de el.
Iar oasele si dintii sunt cingurele parti din corpul uman care rezista intacte timp de sute de ani de la moarte

Imaginati-va numai ce efect au aceste bauturi asupra intestinelor si mucoasei stomacului!

Deci…...zice bine nekocika pe blog.

0 comentarii: